Кадрове планування: сутність, цілі та переваги - Бербенець, Олена Вікторівна; Berbenets Olena (My University, 2017)
Розкрито сутність кадрового планування сучасної організації. The essence of personnel planning of a modern organization is revealed.
Personal planning: satisfaction, purposes and benefits
Розкрито сутність кадрового планування сучасної організації. Показано цілі і задачі кадрового планування організації та її персоналу, а також етапи їх планування. Наведено і обґрунтовано переваги кадрового планування та його ефективність. Розкрито етапи і види кадрового планування, а також наведено методи, що використовуються при якісному плануванні. The essence of personnel planning of a modern organization is revealed. The purposes and tasks of personnel planning of the organization and its personnel, as well as stages of their planning are shown. The advantages of personnel planning and its efficiency are presented and grounded. The stages and types of personnel planning are revealed, as well as the methods used in qualitative planning.
Keywords: персонал; рersonnel; ціль; target; людські ресурси; human resources; кадрове планування; personnel planning; ефективність і переваги кадрового планування; efficiency and benefits of personnel planning; плинність кадрів; staff turnover