Дослідження економічної сутності лізингу та його значення в розвитку підприємств аграрної сфери - Корсун, Альона Сергіївна; Korsun, А. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2015)
Розглянуто основні визначення категорії "лізинг", сформульовано власне розуміння автора цього поняття. Визначено основні відмінності між лізингом та орендою як інструментами розвитку аграрних підприємств. Basic determinations of category "leasing" are considered, the own understanding of author of this concept is set forth. Basic differences are certain between leasing as an instrument of development of agrarian enterprises and by a rent.
Study of the economic essence of leasing and its importance in the development of the enterprises of agrarian sphere
Keywords: лізинг; leasing; оренда; rent; лізингодавець; lessor; лізингоодержувач; lessee; підприємство; enterprise