Логістичний менеджмент операційної діяльності в сільськогосподарському підприємстві - Фінота, Денис Андрійович; Finota, Denys (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Досліджено теоретичні основи функціонування логістичного менеджменту операційної діяльності виробничого підприємства; надана організаційно-економічна характеристика ТОВ «Маяк»; проведено аналіз операційної та логістичної діяльності підприємства; обґрунтовано доцільність розширення галузі тваринництва через побудову оптимізаційної моделі співвідношення галузей. Представлено та обгунтовано доцільність використання стратегії сталого розвитку при впровадженні логістичної системи розподілу. Розроблено ґрунтовну модель, яка сприятиме покращенню збалансованої системи показників індикаторами сталого розвитку логістичної системи розподілу. Doslidzheno teoretychni osnovy funktsionuvannia lohistychnoho menedzhmentu operatsiinoi diialnosti vyrobnychoho pidpryiemstva; nadana orhanizatsiino-ekonomichna kharakterystyka TOV «Maiak»; provedeno analiz operatsiinoi ta lohistychnoi diialnosti pidpryiemstva; obgruntovano dotsilnist rozshyrennia haluzi tvarynnytstva cherez pobudovu optymizatsiinoi modeli spivvidnoshennia haluzei. Predstavleno ta obhuntovano dotsilnist vykorystannia stratehii staloho rozvytku pry vprovadzhenni lohistychnoi systemy rozpodilu. Rozrobleno gruntovnu model, yaka spryiatyme pokrashchenniu zbalansovanoi systemy pokaznykiv indykatoramy staloho rozvytku lohistychnoi systemy rozpodilu.
Lohistychnyi menedzhment operatsiinoi diialnosti v silskohospodarskomu pidpryiemstvi
Keywords: управління; management; логістика; logistika; логістична діяльність; logistichna dialnist; операційна діяльність; operating diaalnist; логістична система розподілу; logistic system rospodilu; оптимізація; optimization; збалансована система показників; balanced system of indications