Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів - Безжовча, Д. О.; Bezzhovcha, D. O.; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2022)
Проаналізовано основні фактори, що мають вплив на якісні показники гречаного солоду та його подальшого використання у бродильній промисловості. Proanalizovano osnovni faktory, shcho maiut vplyv na yakisni pokaznyky hrechanoho solodu ta yoho podalshoho vykorystannia u brodylnii promyslovosti.
Prospects for the use of buckwheat malt in the production of malt extracts
Keywords: гречка; buckwheat; гречаний солод; buckwheat malt; солодові екстракти; malt extracts