Професор Свєженцов Анатолій Іванович - Братчик, Антоніна Григорівна; Bratchyk, Antonina; Кобець, Наталія Володимирівна; Kobets, Natalya; Бущук, Світлана Степанівна; Bushchuk, Svitlana; Дирда, Галина Віталіївна; Dyrda, Galina; Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2016)
У виданні відображено основні етапи життя, науково-дослідну, педагогічну, організаційну та громадську діяльність відомого вченого у галузі тваринництва, професора, доктора сільськогосподарських наук Анатолія Івановича Свєженцова. Відображено основні надбання його наукової діяльності, висвітлена роль в організації наукової школи «Оптимізація нормованої годівлі продуктивних тварин», досліджень з обґрунтування, розробки і впровадження теорії нормованої годівлі, використання нетрадиційних кормів. The publication reflects the basic stages of life, research, pedagogical, organizational and social activities of a well-known scientist in the field of animal husbandry, professor, doctor of agricultural sciences Anatoly Svyazhentsov. The main features of his scientific activity are reflected, the role in the organization of the scientific school "Optimization of the normalized feeding of productive animals", the studies on the rationale, development and implementation of the theory of normalized feeding, the use of non-traditional feeds are highlighted.
Professor Sviatentsov Anatoly Ivanovich
Keywords: нормована годівля; normalized feeding; нетрадиційні корми; unconventional feed; продуктивність; productivity; комплексні добавки; complex additives