Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи - Чередник, Євген Валерійович; Cherednyk, Yevhen Valeriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва сушених плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сухих плодів обліпихи від параметрів процесу радіаційного сушіння. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sushenykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv sukhykh plodiv oblipykhy vid parametriv protsesu radiatsiinoho sushinnia.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sushinnia plodiv oblipykhy
Keywords: плоди; plody; обліпиха; oblipykha; сушені плоди; susheni plody; вітамини; vitamyny; вітамінно-мінералізовані напої; vitaminno-mineralizovani napoi