Обґрунтування екологічної стійкості представників роду Гіркокаштан (Aesculus) в умовах зелених зон міста Дніпро - Подвальний, Євген Євгенович; Podvalnyi, Yevhen Yevhenovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт досліджень: види роду Гіркокаштан (Aesculus). Предмет досліджень: екологічна стійкість представників роду Гіркокаштан (Aesculus) в умовах зелених зон міста Дніпро. Метою роботи було з’ясувати особливості екологічної стійкості представників роду Гіркокаштан (Aesculus) в умовах зелених зон міста Дніпро. Obiekt doslidzhen: vydy rodu Hirkokashtan (Aesculus). Predmet doslidzhen: ekolohichna stiikist predstavnykiv rodu Hirkokashtan (Aesculus) v umovakh zelenykh zon mista Dnipro. Metoiu roboty bulo ziasuvaty osoblyvosti ekolohichnoi stiikosti predstavnykiv rodu Hirkokashtan (Aesculus) v umovakh zelenykh zon mista Dnipro.
Obgruntuvannia ekolohichnoi stiikosti predstavnykiv rodu Hirkokashtan (Aesculus) v umovakh zelenykh zon mista Dnipro
Keywords: інтродуковані дерева; introdukovani dereva; фотосинтез дерев; fotosyntez derev; адаптація дерев до живлення фітофагів; adaptatsiia derev do zhyvlennia fitofahiv; фіто-санітарний моніторинг; fito-sanitarnyi monitorynh; зелена зона; zelena zona