ГІС режим ґрунтової вологи кукурудзи - Коваленко, Володимир Васильович; Kovalenko, Vlаdіmyr; Іванова, Світлана Олександрівна; Ivanova, Svetlana; Данченко, Антон Олегович; Danchenko, Anton (ДДАЕУ, 2018)
Представлена оцінка вологозабезпеченості на основі розробленої ГІС режиму ґрунтової вологи кукурудзи для умов Дніпропетровської області. The estimation of moisture content on the basis of the developed GIS of the soil moisture regime of corn for conditions of the Dnipropetrovsk region is presented.
GIS mode of soil moisture of corn
Keywords: ГІС; GIS; грунтова волога; soil moisture; кукурудза; corn