Ефективність виробництва свинини в селянському фермерському господарстві «Запорожець» Криворізького району Дніпропетровської області - Проценко, Олена Олександрівна; Protsenko, Olena Oleksandrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою досліджень був пошук резервів підвищення продуктивності свиней в результаті застосування БВМД «Інтермікс ПВ 25/20» при введенні її в раціон поросят-відлучників в умовах СФГ «Запорожець» Криворізького району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen buv poshuk rezerviv pidvyshchennia produktyvnosti svynei v rezultati zastosuvannia BVMD «Intermiks PV 25/20» pry vvedenni yii v ratsion porosiat-vidluchnykiv v umovakh SFH «Zaporozhets» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Efektyvnist vyrobnytstva svynyny v selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Zaporozhets» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: БВМД «Інтермікс ПВ 25/20»; BVMD «Intermiks PV 25/20»; підвищення продуктивності свиней; pidvyshchennia produktyvnosti svynei; годівля свиней; hodivlia svynei; продуктивність молодняку свиней; produktyvnist molodniaku svynei