Накопичення післяжнивних решток польових культур у грунті сівозмін Степу - Цилюрик, Олександр Іванович; Tsyliuryk, Oleksandr (Національний науковий центр "Інститут землеробства Національної академії аграрних наук України", 2007)
Кількість покривного - кореневих залишків після збору врожаю в сівозмінах залежно від розкрито розмір посівів системи добрив, розміщення посівних площ. Основна поживна речовина Визначається вміст елементів у рослинних залишках та повернення їх у ґрунт .The amount of cover – root residues after crop harvest in crop rotations dependending on the fertilizer system size of crops, disposition of sown area is revealed. The basic nutrient element content in plants residues and their return in to soil is determined.
Accumulation of post-harvest remnants of field crops in the soil of the steppe rotations
Keywords: органічні речовини; оrganic matter; ґрунт; soil; гумус; humus; післяжнивні залишки; post-harvest residues