Formation de la competence francophone professionnelle chez les étudiants de l’UEAE de Dnipro (spécialité «Gestion de parcs et de jardins») - Zabolotska, Iryna; Заболотська, Ірина Олександрівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
L'article sur l'exemple de la spécialité " Gestion de parcs et de jardins " montre les outils et méthodes de base de l'enseignement de la discipline "Français (à des fins professionnelles)" utilisés dans le processus pédagogique de la DSAEU et visant à développer une compétence professionnelle, communicative et francophone des étudiants. У статті на прикладі спеціальності «Садово-паркове-господарство» продемонстровано основні засоби та методи викладання дисципліни «Французька мова (за професійним спрямуванням)», що використовуються у навчальному процесі ДДАЕУ та спрямовані на розвиток професійно орієнтованої, комунікативної, франкомовної компетентності студентів. The article outlines basic teaching tools and methods used in the educational process of DSAEU for the discipline "French (for professional purposes)" on the example of the specialty “Gardening and Landscaping”.
Формування франкомовної професійної компетентності студентів ДДАЕУ (на прикладі спеціальності «Садово-паркове господарство»)
Formation of French-speaking professional competence in students of DSAEU (on the example of the specialty "Horticulture and Landscaping")
Keywords: la competence francophone professionnelle; франкомовна професійна компетентність; la formation des specialistes; підготовка фахівців; la gestion de parcs et de jardins; садово-паркове-господарство; l’enseignement superieur; вища освіта