Літопис Дніпровського державного аграрно-економічного університету 2023 – 2024 навчальний рік - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Чотирнадцяте видання літопису відображає хронологічні події та заходи, які відбувалися в університеті протягом 2023–2024 навчального року та проводилися відповідно до планів ЗВО за участю здобувачів вищої освіти та викладачів. Висвітлені головні напрями роботи ДДАЕУ, які були націлені на якісне забезпечення освітнього процесу в закладі вищої освіти. Chotyrnadtsiate vydannia litopysu vidobrazhaie khronolohichni podii ta zakhody, yaki vidbuvalysia v universyteti protiahom 2023–2024 navchalnoho roku ta provodylysia vidpovidno do planiv ZVO za uchastiu zdobuvachiv vyshchoi osvity ta vykladachiv. Vysvitleni holovni napriamy roboty DDAEU, yaki buly natsileni na yakisne zabezpechennia osvitnoho protsesu v zakladi vyshchoi osvity.
Litopys Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu 2023 – 2024 navchalnyi rik
Keywords: хронологічні події життя університету; chronological events of the university life; науково-педагогічна робота; scientific and pedagogical work; виховна робота; educational work; аграрна освіта; agrarian education; міжнародна діяльність; international activity