Особливості акумуляції кадмію та феруму в асиміляційних органах гібридів тополь - Данильчук, О. В.; Danylchuk, O. V.; Гришко, В. М.; Hryshko, V. M.; Павлюкова, Наталія Федорівна; Pavliukova, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті особливості акумуляції кадмію та феруму в асиміляційних органах гібридів тополь. Rozghlianuti osoblyvosti akumuliatsii kadmiiu ta ferumu v asymiliatsiinykh orhanakh hibrydiv topol.
Osoblyvosti akumuliatsii kadmiiu ta ferumu v asymiliatsiinykh orhanakh hibrydiv topol
Keywords: кадмій; kadmii; ферум; ferum; тополя; topolia; гібриди; hibrydy