Удосконалення технології виробництва йогуртів - Єпішина, Альона Євгеніївна; Yepishyna, Alona (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv
Keywords: йогурт; yohurt; молоко коров’яче; moloko koroviache; закваска; zakvaska; лактоза; laktoza; функціональні продукти; funktsionalni produkty; непереносимість лактози; neperenosymist laktozy; маложирні продукти; malozhyrni produkty; морквяне пюре; morkviane piure; чорничне пюре; chornychne piure