Управління ланцюгом постачання суб’єкта підприємницької діяльності - Свічкар, Юлія Віталіївна; Svichkar, Yuliia Vitaliivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою роботи є розробка пропозицій з удосконалення управління ланцюгом постачання суб’єктів підприємницької діяльності. Metoiu roboty ye rozrobka propozytsii z udoskonalennia upravlinnia lantsiuhom postachannia subiektiv pidpryiemnytskoi diialnosti.
Upravlinnia lantsiuhom postachannia subiekta pidpryiemnytskoi diialnosti
Keywords: технології мерчандайзингу; tekhnolohii merchandaizynhu; удосконалення управління; udoskonalennia upravlinnia; управління ланцюгом постачання; upravlinnia lantsiuhom postachannia