Технологія вирощування ремонтного молодняку чорно-рябої молочної породи в агрофірмі «Чумак» Камʼянського району Дніпропетровської області - Сорока, Діана Миколаївна; Soroka, Diana Mykolaivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою досліджень було аналіз технології вирощування ремонтного молодняку чорно-рябої молочної породи в агрофірмі «Чумак» Камʼянського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo analiz tekhnolohii vyroshchuvannia remontnoho molodniaku chorno-riaboi molochnoi porody v ahrofirmi «Chumak» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Tekhnolohiia vyroshchuvannia remontnoho molodniaku chorno-riaboi molochnoi porody v ahrofirmi «Chumak» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: продуктивне поголів’я великої рогатої худоби; produktyvne poholivia velykoi rohatoi khudoby; технологія вирощування ремонтного молодняку; tekhnolohiia vyroshchuvannia remontnoho molodniaku; чорно-ряба молочна порода корів; chorno-riaba molochna poroda koriv; ремонтний молодняк; remontnyi molodniak