Управлінське консультування для підвищення ефективності діяльності підприємств роздрібної торгівлі - Шуліка, Юрій Юрійович; Shulika, Yurii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета дипломної роботи: розкриття поняття консалтингової діяльності в Україні, проведення ґрунтовного аналізу організаційно-економічних засад консалтингової діяльності підприємства роздрібної торгівлі з підвищення ефективності його діяльності. Методи дослідження. Для вирішення поставлених завдань використано наступні методи дослідження: аналізу і синтезу; монографічний; статистичний; розрахунково-конструктивний, кореляційно-регресійний. Обробку даних здійснено з використанням програмного забезпечення Microsoft Excel. Наукова новизна дослідження полягає у тому, що були досліджені інструменти організаційно-економічного механізму задля підвищення ефективності діяльності мережі підприємств роздрібної торгівлі. Meta dyplomnoi roboty: rozkryttia poniattia konsaltynhovoi diialnosti v Ukraini, provedennia gruntovnoho analizu orhanizatsiino-ekonomichnykh zasad konsaltynhovoi diialnosti pidpryiemstva rozdribnoi torhivli z pidvyshchennia efektyvnosti yoho diialnosti. Metody doslidzhennia. Dlia vyrishennia postavlenykh zavdan vykorystano nastupni metody doslidzhennia: analizu i syntezu; monohrafichnyi; statystychnyi; rozrakhunkovo-konstruktyvnyi, koreliatsiino-rehresiinyi. Obrobku danykh zdiisneno z vykorystanniam prohramnoho zabezpechennia Microsoft Excel. Naukova novyzna doslidzhennia poliahaie u tomu, shcho buly doslidzheni instrumenty orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu zadlia pidvyshchennia efektyvnosti diialnosti merezhi pidpryiemstv rozdribnoi torhivli.
Upravlinske konsultuvannia dlia pidvyshchennia efektyvnosti diialnosti pidpryiemstv rozdribnoi torhivli
Keywords: управлінське консультування; management consulting; процес здійснення консалтингової діяльності; the process of carrying out consulting activities; ефективне ведення господарства; efficient housekeeping; менеджмент; management; дослідження економічного потенціалу; studies of economic potential