Особливості вирощування бройлерів у селянсько-фермерському господарстві “Браво” Кам’янського району Дніпропетровської області - Баришнікова, С. С.; Baryshnikova, S. S. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою досліджень було вивчити м’ясну продуктивность та якість м’яса курчат-бройлерів за рахунок використання в раціонах β-каротиномісного препарату «Вітапрокс». Metoiu doslidzhen bulo vyvchyty miasnu produktyvnost ta yakist miasa kurchat-broileriv za rakhunok vykorystannia v ratsionakh β-karotynomisnoho preparatu «Vitaproks».
Osoblyvosti vyroshchuvannia broileriv u seliansko-fermerskomu hospodarstvi “Bravo” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: препарат «Вітапрокс»; preparat «Vitaproks»; вирощування бройлерів; vyroshchuvannia broileriv; виробництво м’яса птиці; vyrobnytstvo miasa ptytsi; якість м’яса курчат-бройлерів; yakist miasa kurchat-broileriv