Удосконалення соціально-психологічних методів управління підприємством - Фіщенко, Маргарита Вікторівна; Fishchenko, Marharyta Viktorivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є дослідження теоретичних аспектів використання соціально-психологічних методів управління підприємством та розробка практичних рекомендацій щодо їх удосконалення в межах окремого підприємства. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye doslidzhennia teoretychnykh aspektiv vykorystannia sotsialno-psykholohichnykh metodiv upravlinnia pidpryiemstvom ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo yikh udoskonalennia v mezhakh okremoho pidpryiemstva.
Udoskonalennia sotsialno-psykholohichnykh metodiv upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: підвищення ефективності; pidvyshchennia efektyvnosti; соціально-психологічні методи управління; sotsialno-psykholohichni metody upravlinnia; управління підприємством; upravlinnia pidpryiemstvom