Вплив воєнних дій на обʼєкти природно-заповідного фонду України - Звонар, Анастасія Олександрівна; Zvonar, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета роботи - оцінка впливу воєнних дій на обʼєкти природно-заповідного фонду України та визначення шляхів і напрямів їх відновлення. Meta roboty - otsinka vplyvu voiennykh dii na obʼiekty pryrodno-zapovidnoho fondu Ukrainy ta vyznachennia shliakhiv i napriamiv yikh vidnovlennia.
Vplyv voiennykh dii na obʼiekty pryrodno-zapovidnoho fondu Ukrainy
Keywords: природно-заповідний фонд; pryrodno-zapovidnyi fond; воєнні дії; voienni dii; вплив на довкілля; vplyv na dovkillia; забруднення; zabrudnennia; руйнування; ruinuvannia; відновлення; vidnovlennia