Продуктивні якості корів залежно від використання в раціонах годівлі кормової добавки Біозим Симбіо - Лесновська, Олена Володимирівна; Lesnovska, O. V.; Lesnovskay, O. V.; Lesnovska, E. V.; Lesnovskay, E. V.; Lesnovska, O. W.; Lesnovska, E. W.; Lesnovskay, O. W.; Lesnovska, O. W.; Lesnovska, Olena; Lesnovskaya, O. V.; Lesnovska, O.; et al. (ЦФЕНД, 2022)
Нами було досліджено вплив кормової добавки Біозим Симбіо на рівень продуктивності та біохімічних властивостей молока корів різних порід, як один з технологічних рішень економічно обґрунтованих при виробництві молока. Namy bulo doslidzheno vplyv kormovoi dobavky Biozym Symbio na riven produktyvnosti ta biokhimichnykh vlastyvostei moloka koriv riznykh porid, yak odyn z tekhnolohichnykh rishen ekonomichno obgruntovanykh pry vyrobnytstvi moloka.
Produktyvni yakosti koriv zalezhno vid vykorystannia v ratsionakh hodivli kormovoi dobavky Biozym Symbio
Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734 Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476
Keywords: продуктивні якості корів; produktyvni yakosti koriv; кормова добавка Біозим Симбіо; kormova dobavka Biozym Symbio; виробництво молока; vyrobnytstvo moloka