Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти - Волохата, Любов Валеріївна; Volokhata, Liubov (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи є підвищення споживчих характеристик борошняних виробів на основі використання світлого ячмінного солоду. Metoiu roboty ye pidvyshchennia spozhyvchykh kharakterystyk boroshnianykh vyrobiv na osnovi vykorystannia svitloho yachminnoho solodu.
Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam svitloho yachminnoho solodu, obroblenoho v poli nadvysokoi chastoty
Keywords: дослідження; doslidzhennia; солод; solod; ферменти; fermenty; нвч-поле; nvch-pole; клейковина; kleikovyna; тривалість; tryvalist; потужність; potuzhnist