Обгрунтування використання пробіотичного препарату в годівлі молодняку свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Орлівщина» Новомосковського району Дніпропетровської області - Лупенко, Данило Олексійович; Lupenko, Danylo Oleksiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою даної роботи було постановка та проведення наукового-господарського досліду з вивчення ефективності використання ферментного препарату з пробіотичною дією «Інтеро-актив» у період відгодівлі молодняку на комплексі з утримання свиней ТОВ «Агрофірма «Орлівщина». Metoiu danoi roboty bulo postanovka ta provedennia naukovoho-hospodarskoho doslidu z vyvchennia efektyvnosti vykorystannia fermentnoho preparatu z probiotychnoiu diieiu «Intero-aktyv» u period vidhodivli molodniaku na kompleksi z utrymannia svynei TOV «Ahrofirma «Orlivshchyna».
Obhruntuvannia vykorystannia probiotychnoho preparatu v hodivli molodniaku svynei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Ahrofirma «Orlivshchyna» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кормова добавка «Інтеро-актив»; kormova dobavka «Intero-aktyv»; технологія вирощування молодняку; tekhnolohiia vyroshchuvannia molodniaku; свинарство; svynarstvo