Удосконалення управління матеріальними потоками, постачанням ресурсів і реалізацією продукції сільськогосподарського підприємства - Зеленський, Данило Сергійович; Zelenskyi, Danylo Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження системи управління матеріальними потоками, постачанням ресурсів і реалізацією продукції Приватного підприємця Оберемок Володимир Олексійович та розробка практичних рекомендацій щодо її удосконалення з метою підвищення ефективності діяльності підприємства. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia systemy upravlinnia materialnymy potokamy, postachanniam resursiv i realizatsiieiu produktsii Pryvatnoho pidpryiemtsia Oberemok Volodymyr Oleksiiovych ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo yii udoskonalennia z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti diialnosti pidpryiemstva.
Udoskonalennia upravlinnia materialnymy potokamy, postachanniam resursiv i realizatsiieiu produktsii silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: управління матеріальними потоками; upravlinnia materialnymy potokamy; постачання ресурсів; postachannia resursiv; реалізація продукції; realizatsiia produktsii