Удосконалення організації обліку і внутрішньогосподарського контролю розрахунків з постачальниками та підрядниками на підприємстві - Кузнецов, Іван Дмитрович; Kuznetsov, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження роботи є процес організації обліку і контролю розрахунків з постачальниками та підрядниками на підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз та вивчення теоретичних та практичних засад та процесів організації обліку і контролю розрахунків з постачальниками та підрядниками на підприємстві, створення необхідних оптимізаційні заходів стосовно обраної тематики. The object of the study is the process of organizing accounting and control of settlements with suppliers and contractors at the enterprise. The subject of the study is to analyze and study the theoretical and practical principles and processes of organizing accounting and control of settlements with suppliers and contractors at the enterprise, to create the necessary optimization measures regarding the selected topic.
Improving the organization of accounting and internal control of settlements with suppliers and contractors at the enterprise
Keywords: постачальники; suppliers; підрядники; contractors; внутрішньогосподарський контроль; internal economic control; розрахунки; settlement; організація обліку; accounting organization; підприємство; enterprise