Економічна і біоенергетична ефективність вирощування гібридів кукурудзи в умовах північної підзони Степу України - Якунін, Олексій Панасович; Yakunin, Oleksiy; Румбах, Михайло Юрійович .; Rumbakh, Mykhaylo (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2010)
Висвітлено зернову продуктивність гібридів кукурудзи різних груп стиглості залежно від густоти рослин та фону мінерального живлення. Проведено економічний та біоенергетичний аналізи вирощування 6 гібридів кукурудзи. Grain productivity of corn hybrids of different group of ripeness depending on plant density and background of the mineral nutrition is stated. Economic and bioenergetic analyses for growing of 6 corn hybrids are performed.
Economic and bioenergetic productivity of corn hybrids growing in conditions of northern subzone of Steppe of Ukraine
Keywords: гібриди кукурудзи; maize hybrids; вирощування; cultivation; густота рослин; plant density; фон мінерального живлення; mineral nutrition background; аналіз; analysis