Особливості лікування та профілактики гострого панкреатиту собак в умовах ветеринарної клініки «PRIDE» м. Дніпро - Швець, К. О.; Shvets, K. O. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Вирішальне значення в попередженні виникнення гострого панкреатиту в собак має профілактика, а швидкість та повнота одужання досягаються лише усуненням причин, дотриманням дієти та комплексним симптоматичним лікуванням захворювання. Vyrishalne znachennia v poperedzhenni vynyknennia hostroho pankreatytu v sobak maie profilaktyka, a shvydkist ta povnota oduzhannia dosiahaiutsia lyshe usunenniam prychyn, dotrymanniam diiety ta kompleksnym symptomatychnym likuvanniam zakhvoriuvannia.
Osoblyvosti likuvannia ta profilaktyky hostroho pankreatytu sobak v umovakh veterynarnoi kliniky «PRIDE» m. Dnipro
Keywords: гострий панкреатит собак; hostryi pankreatyt sobak; ефективність лікування панкреатиту; efektyvnist likuvannia pankreatytu; методи профілактики гострого панкреатиту; metody profilaktyky hostroho pankreatytu