Удосконалення ефективності процесу управління операційною діяльністю підприємства в сучасних умовах - Кулик, Даніл Євгенійович; Kulyk, Danil Yevheniiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою досліджень в кваліфікаційній роботі є формування рекомендацій та практичних заходів щодо удосконалення економічної результативності процесу керування операційними функціями підприємств в існуючих, сучасних умовах на прикладі ТОВ «Агрофірма Зоряна» Новомосковського району, що в Дніпропетровській області. Metoiu doslidzhen v kvalifikatsiinii roboti ye formuvannia rekomendatsii ta praktychnykh zakhodiv shchodo udoskonalennia ekonomichnoi rezultatyvnosti protsesu keruvannia operatsiinymy funktsiiamy pidpryiemstv v isnuiuchykh, suchasnykh umovakh na prykladi TOV «Ahrofirma Zoriana» Novomoskovskoho raionu, shcho v Dnipropetrovskii oblasti.
Udoskonalennia efektyvnosti protsesu upravlinnia operatsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva v suchasnykh umovakh
Keywords: управління функціональної системи; upravlinnia funktsionalnoi systemy; удосконалення економічної результативності; udoskonalennia ekonomichnoi rezultatyvnosti; процес керування операційними функціями підприємств; protses keruvannia operatsiinymy funktsiiamy pidpryiemstv