Маркетинговий механізм забезпечення конкурентоспроможності продовольчого ринку - Курбацька, Лариса Миколаївна; Kurbatska, Larysa; Ільченко, Тетяна Вікторівна; Ilchenko, Tetyana; Кожушко, І. Г.; Kozhushko, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2009)
Розглянуто проблеми маркетингового забезпечення конкурентоспроможності підприємства як процесу використання інструментів маркетингу та діючої маркетингової концепції з метою посилення конкурентних позицій підприємства. The problems of the marketing providing of competitiveness of enterprise are considered as to the process of the use of instruments of marketing and operating marketing conception with the purpose of strengthening of competition positions of enterprise.
Marketing mechanism to ensure the competitiveness of the food market
Keywords: конкуренція; сompetition; конкурентоспроможність; competitiveness; маркетинговий механізм; marketing mechanism; конкурентна боротьба; competitive activity; ринок; market; продовольча продукція; food products