Управління виробничо-збутовою діяльністю підприємства - Ковтун, Юрій Геннадійович; Kovtun, Yurii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Метою дипломної роботи є обґрунтування теоретичних засад формування виробничо-збутової діяльності на підприємстві та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення її на підприємстві. При написанні дипломної магістерської роботи були використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження: аналіз, синтез, узагальнення, систематизація, абстрагування, порівняння, дедукція, індукція, моделювання, аналогія, класифікація, спостереження, логічний метод, методи економічного аналізу, графічний метод та ін. Metoiu dyplomnoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh zasad formuvannia vyrobnycho-zbutovoi diialnosti na pidpryiemstvi ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia yii na pidpryiemstvi. Pry napysanni dyplomnoi mahisterskoi roboty buly vykorystani zahalnonaukovi ta spetsialni metody doslidzhennia: analiz, syntez, uzahalnennia, systematyzatsiia, abstrahuvannia, porivniannia, deduktsiia, induktsiia, modeliuvannia, analohiia, klasyfikatsiia, sposterezhennia, lohichnyi metod, metody ekonomichnoho analizu, hrafichnyi metod ta in.
Upravlinnia vyrobnycho-zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: виробнича діяльність; production activities; збутова діяльність; sales activities; канал збуту; sales channels; маркетингові заходи; marketing events; виробничі стратегії; production strategies