Особливості розвитку бізнесу в аграрній сфері - Шапошнікова, І.; Shaposhnikova, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Визначальними мотивами, які придержують розвиток аграрного бізнесу в Україні є: нестабільне економічне і політичне становище в державі, недопрацьоване законодавство в напрямку захисту бізнесу, передусім в галузі земельних відносин, неподобна державна підтримка аграрних підприємств тощо. Vyznachalnymy motyvamy, yaki pryderzhuiut rozvytok ahrarnoho biznesu v Ukraini ye: nestabilne ekonomichne i politychne stanovyshche v derzhavi, nedopratsovane zakonodavstvo v napriamku zakhystu biznesu, peredusim v haluzi zemelnykh vidnosyn, nepodobna derzhavna pidtrymka ahrarnykh pidpryiemstv toshcho.
Osoblyvosti rozvytku biznesu v ahrarnii sferi
Keywords: аграрна сфера; ahrarna sfera; розвиток бізнесу; rozvytok biznesu; особливості; osoblyvosti