Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів сегментно-пальцевого ріжучого апарату - Дудка, Дмитро Сергійович; Dudka, Dmytro Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи є підвищення енергоефективності сегментно-пальцевої косарки при скошуванні трав шляхом обґрунтування параметрів модернізованого ріжучого апарата зі змінною довжиною гідро-шатуна. Metoiu roboty ye pidvyshchennia enerhoefektyvnosti sehmentno-paltsevoi kosarky pry skoshuvanni trav shliakhom obgruntuvannia parametriv modernizovanoho rizhuchoho aparata zi zminnoiu dovzhynoiu hidro-shatuna.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktyvnykh parametriv sehmentno-paltsevoho rizhuchoho aparatu
Keywords: амплітуда; amplituda; режими роботи; rezhymy roboty; різання; rizannia; багаторічні трави; bahatorichni travy; сегмент; sehment; імпульс; impuls; коливання; kolyvannia