Gamification in high school - Dubrova, Natalia; Дуброва, Наталя Петрівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Gamification of education is considered as a necessary condition for the modernization of the higher education system. Гейміфікація освіти розглядається як необхідна умова для модернізації системи вищої освіти.
Гейміфікація у вищій школі
Keywords: high school; вища школа; gamification; гейміфікація; modernization of the higher education system; модернізація системи вищої освіти