Модернізація технологічного процесу роздавання кормів на скотарській фермі з удосконаленням мобільного кормороздавача - Чистяков, Олег Владиславович; Chystiakov, Oleh Vladyslavovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дипломного проєкту є підвищення ефективності процесу роздавання кормів на скотарській фермі шляхом модернізації мобільного кормороздавача. У межах проєкту передбачається проаналізувати існуючий стан годівлі на фермі, обґрунтувати вибір напрямку модернізації, розробити конструктивні зміни до кормороздавача та оцінити техніко-економічну ефективність запропонованих рішень. Metoiu dyplomnoho proiektu ye pidvyshchennia efektyvnosti protsesu rozdavannia kormiv na skotarskii fermi shliakhom modernizatsii mobilnoho kormorozdavacha. U mezhakh proiektu peredbachaietsia proanalizuvaty isnuiuchyi stan hodivli na fermi, obgruntuvaty vybir napriamku modernizatsii, rozrobyty konstruktyvni zminy do kormorozdavacha ta otsinyty tekhniko-ekonomichnu efektyvnist zaproponovanykh rishen.
Modernizatsiia tekhnolohichnoho protsesu rozdavannia kormiv na skotarskii fermi z udoskonalenniam mobilnoho kormorozdavacha
Keywords: корм; korm; ферма; ferma; кормороздавач; kormorozdavach; тварини; tvaryny; господарство; hospodarstvo