Забезпечення сталого розвитку аграрного сектору економіки: проблеми, пріоритети, перспективи. - Т. 2. - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Специфіка маркетингу в аграрному секторі»; «Економіка сільськогосподарського виробництва»; «Проблеми управління та нормативно-правове забезпечення аграрного виробництва»; «Організація і планування сільскогосподарського виробництва». Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Spetsyfika marketynhu v ahrarnomu sektori»; «Ekonomika silskohospodarskoho vyrobnytstva»; «Problemy upravlinnia ta normatyvno-pravove zabezpechennia ahrarnoho vyrobnytstva»; «Orhanizatsiia i planuvannia silskohospodarskoho vyrobnytstva».
Zabezpechennia staloho rozvytku ahrarnoho sektoru ekonomiky: problemy, priorytety, perspektyvy
Keywords: маркетинг в аграрному секторі; marketynh v ahrarnomu sektori; економіка; ekonomika; управління; upravlinnia; організація і планування; orhanizatsiia i planuvannia