Етіологія патогенез і діагностика аденокарциноми молочної залози кішок - Вусіхіс, Т. О.; Vusikhis, T. O.; Логвінова, Віта Володимирівна; Logvinova, V. V.; Logvinova, V.; Logvinova, Vita (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Встановленою характеристикою можна доповнити наявну інформацію, щодо аденокарцином молочної залози кішок, використовувати при проведенні діагностики, плануванні лікування, прогнозуванні профілактичних заходів. Vstanovlenoiu kharakterystykoiu mozhna dopovnyty naiavnu informatsiiu, shchodo adenokartsynom molochnoi zalozy kishok, vykorystovuvaty pry provedenni diahnostyky, planuvanni likuvannia, prohnozuvanni profilaktychnykh zakhodiv.
Etiolohiia patohenez i diahnostyka adenokartsynomy molochnoi zalozy kishok
Логвінова Віта Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2084-6850
Keywords: пухлини; pukhlyny; аденокарцинома молочної залози; adenokartsynoma molochnoi zalozy; новоутворення у кішок; novoutvorennia u kishok