Професія сучасного маркетолога: обов’язки та вимоги - Гром, Ольга Алімівна; Hrom, Olha (Університет імені Альфреда Нобеля, 2020)
У роботі розглядаються обов’язки та вимоги сучасних маркетологів. In the work is being considering the responsibilities and requirements of modern marketers.
The profession of a modern marketer: responsibilities and requirements
Keywords: маркетолог; marketer; обов’язки; responsibilities; вимоги; requirements