Вибори до Українських Установчих зборів на Катеринославщині - Мороз, Володимир Іванович; Moroz, Volodymyr; Пахоменков, Юрій Геннадійович; Pakhomenkov, Yurii (ДНУ ім. Олеся Гончара, кафедра української історії та етнополітики, 2017)
Стаття висвітлює процес організації, проведення, результати виборів до Українських Установчих зборів на території Катеринославської губернії; аналізуються особливості виборчої процедури в умовах суспільної кризи. The article deals with the organization of the process of the election results in the Ukrainian Constituent Assembly in the territory of Katerynoslav province, which has so far received no coverage in the historical literature.
Elections to the Ukrainian Constituent Assembly in Ekaterinoslav
Keywords: Українські Установчі збори; Ukrainian Constituent Assembly; Всеросійські Установчі збори; Russian Constituent Assembly; Катеринославська губернія; Katerynoslav Province; виборці; voters