Водні ресурси басейну річки Кільчень - Ткачук, Тетяна Іванівна; Tkachuk, Tetiana; Доценко, Віктор Іванович; Dotsenko, Viktor (Інститут водних проблем і меліорації НААН, 2017)
Проведена оцінка стоку басейну річки Кільчень за багаторічний період. The estimation of the runoff of the basin Kilchen river for over a long period was carried.
Water resources of the basin Kilchen river
Keywords: поверхневий стік; surface runoff; басейн річки; river basin; норма стоку; runoff; витрата води різної забезпеченості; water consumption of various security