Маркетингова закупівельна діяльність в торгівельних підприємствах України - Безугла, Людмила Сергіївна; Bezuhla, Liudmyla (Publishing House «Education and Science», 2013)
В тезах розглянуто етапи управління закупівельною діяльністю в торгівельних підприємствах. The theses are considered stages of procurement activities in commercial enterprises.
Marketing procurement activities in trade enterprises of Ukraine
Keywords: закупівельна діяльність; purchasing activity; торгівельні підприємства; trading enterprises; товаровиробники; commodity producers; організація закупівельної діяльності; organization of purchasing activity