Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту - Пластова, Анастасія Іванівна; Plastova, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є розробка рецептури печива використанням біологічно активованого зерна амаранту. Об’єкт дослідження є технологія виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu. Obiekt doslidzhennia ye tekhnolohiia vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu
Keywords: пісочне печиво; pisochne pechyvo; зерно амаранту; zerno amarantu; дисперговане зерно амаранту; dysperhovane zerno amarantu; кунжут; kunzhut