Фізичне виховання в закладах вищої освіти: глобальний аспект - Прядка, Микола; Pryadka, Mykola; Ковтун, Борис; Kovtun, Borys (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
У розпорядженні держави та суспільства є потужний інструмент формування міцної, здорової нації – фізичне виховання. Створення умов для занять фізичною культурою та спортом усіх категорій та груп населення, розробка системи мотивації до занять фізичною культурою і спортом, та поширення стандартів здорового способу життя є суттєвими факторами покращення стану здоров'я та підвищення якості життя населення. At the disposal of the state and society is a powerful tool for building a strong, healthy nation - physical education. Creating conditions for physical culture and sports for all categories and groups of the population, developing a system of motivation for physical culture and sports, and spreading healthy living standards are significant factors in improving health and improving the quality of life.
Physical education in higher education institutions: a global aspect
Keywords: інтеграція; integration; фізичне виховання; physical education; освітній простір; educational space