Застосування інформаційних технологій при побудові деталювальної схеми закритої зрошувальної мережі - Доценко, Віктор Іванович; Dotsenko, Viktor; Ткачук, Тетяна Іванівна; Tkachuk, Tetyana (Інститут водних проблем і меліорації НААН, 2024)
Розглянута програма, яка слугує для побудови деталювальної схеми окремого трубопроводу або зрошувальної мережі в цілому. При цьому є функції введення нового трубопроводу (мережі) і модифікації вже введеної мережі. The considered program serves to build a detailed diagram of a separate pipeline or irrigation network as a whole. At the same time, there are functions of introducing a new pipeline (network) and modifying an already introduced network.
Application of information technologies in the construction of a detailed scheme of a closed irrigation network
Keywords: програмний комплекс; software complex; зрошувальна мережа; irrigation network; трубопровід; pipeline; фасонні частини; shaped parts; вузли; nodes