Вплив якості поверхневих вод на стан здоров’я населення в Синельниковському районі Дніпропетровської області - Сиса, Андрій Валерійович; Sysa, Andrii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дипломної роботи є оцінка впливу якості питної води на стан здоров’я людей (на прикладі Синельниковського району Дніпропетровської області). Metoiu dyplomnoi roboty ye otsinka vplyvu yakosti pytnoi vody na stan zdorovia liudei (na prykladi Synelnykovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti).
Vplyv yakosti poverkhnevykh vod na stan zdorovia naselennia v Synelnykovskomu raioni Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: якість питної води; yakist pytnoi vody; гранично допустима концентрація; hranychno dopustyma kontsentratsiia; установка зворотного осмосу; ustanovka zvorotnoho osmosu