Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита - Голуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhyta
Keywords: дослідження; doslidzhennia; жито; zhyto; функціональний продукт; funktsionalnyi produkt; екструзія; ekstruziia; білок; bilok; технологія; tekhnolohiia; функціональні властивості; funktsionalni vlastyvosti; виробництво; vyrobnytstvo