Контроль за реалізацією маркетингової діяльності підприємства - Воловик, Дмитро Володимирович; Volovyk, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Контроль маркетингової діяльності поділяється на три типи: — стратегічний контроль маркетингу; — тактичний контроль; — оперативний контроль. Здійснення контролю маркетингової діяльності на підприємстві дасть можливість комплексно контролювати діяльність підприємства, поєднуючи її з плануванням і управлінням маркетинговою діяльністю. Kontrol marketynhovoi diialnosti podiliaietsia na try typy: — stratehichnyi kontrol marketynhu; — taktychnyi kontrol; — operatyvnyi kontrol. Zdiisnennia kontroliu marketynhovoi diialnosti na pidpryiemstvi dast mozhlyvist kompleksno kontroliuvaty diialnist pidpryiemstva, poiednuiuchy yii z planuvanniam i upravlinniam marketynhovoiu diialnistiu.
Kontrol za realizatsiieiu marketynhovoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: стратегічний контроль; stratehichnyi kontrol; тактичний контроль; taktychnyi kontrol; оперативний контроль; operatyvnyi kontrol