Вплив на довкілля заходів з відновлення гідрологічного режиму Самарської затоки в межах Животилівських плавнів - Магазінов, Богдан Андрійович; Mahazinov, Bohdan Andriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи є визначення потенційного впливу процесу розчистки на природне, соціальне, геологічне і водне середовище. Metoiu danoi kvalifikatsiinoi roboty ye vyznachennia potentsiinoho vplyvu protsesu rozchystky na pryrodne, sotsialne, heolohichne i vodne seredovyshche.
Vplyv na dovkillia zakhodiv z vidnovlennia hidrolohichnoho rezhymu Samarskoi zatoky v mezhakh Zhyvotylivskykh plavniv
Keywords: забезпечення нормативного стану довкілля; zabezpechennia normatyvnoho stanu dovkillia; розчистка Животилівських плавень; rozchystka Zhyvotylivskykh plaven; вплив на навколишнє середовище; vplyv na navkolyshnie seredovyshche