Міжнародні механізми забезпечення верховенства права в умовах іредентистських конфліктів сучасності - Поплавський Олег Олександрович, Poplavskyi Oleh Oleksandrovych; Левін Олег Леонідович, Levin Oleg Leonidovich (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, 2021)
Розглянуто генезис проблеми іредентизму. Проаналізовано міжнародно правові механізми, які повинні слугувати недопущенню радикалізації іредентистських настроїв в умовах кризи сучасної системи міжнародних відносин. The genesis of the problem is discernible. Analyzed internationally legal mechanisms, which are responsible for the inadmissibility of radicalization of identity attitudes in the minds of the crisis of the current system of international events.
International mechanisms for securing the rule of law in the minds of identity conflicts
Keywords: конфлікт; соnflict; право; law; іредентизм; identity; радикалізація; radicalization; держава; power