Вплив елементів технології вирощування на урожайність зерна сої в умовах фермерського господарства «Ставки» Павлоградського району Дніпропетровської області - Поліщук, Максим Юрійович; Polishchuk, Maksym Yuriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослдіження. Формування врожайності сої залежно різних технологій вирощування. Предмет дослідження. Реакції посівів сої на контрастні системи обробітку ґрунту і рівні мінерального живлення: водний та фізичний стан ґрунту, ріст і розвиток, елементи структури врожаю, урожайність і якість насіння, бур’яновий компонент та економічні показники виробництва. Obiekt dosldizhennia. Formuvannia vrozhainosti soi zalezhno riznykh tekhnolohii vyroshchuvannia. Predmet doslidzhennia. Reaktsii posiviv soi na kontrastni systemy obrobitku gruntu i rivni mineralnoho zhyvlennia: vodnyi ta fizychnyi stan gruntu, rist i rozvytok, elementy struktury vrozhaiu, urozhainist i yakist nasinnia, burianovyi komponent ta ekonomichni pokaznyky vyrobnytstva.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na urozhainist zerna soi v umovakh fermerskoho hospodarstva «Stavky» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: соя; soia; ФГ «Ставки»; FH «Stavky»; зерно; zerno; олійна культура; oliina kultura; ґрунт; grunt