Обліково-аналітичне забезпечення розрахунків з оплати праці на підприємстві та напрями його удосконалення - Погрібняк, Еліна Сергіївна; Pohribniak, Elina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є система обліку та контролю розрахунків із заробітної плати на підприємстві. Предметом дослідження є методичні та організаційні підходи до обліково-аналітичного забезпечення розрахунків з оплати праці, його інструменти та напрями вдосконалення. Метою дослідження є обґрунтування теоретичних підходів та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення обліково-аналітичного забезпечення розрахунків з оплати праці на підприємстві. The object of the study is the accounting and control system of payroll calculations at the enterprise. The subject of the study is methodical and organizational approaches to the accounting and analytical support of payroll calculations, its tools and directions for improvement. The purpose of the study is to substantiate theoretical approaches and develop practical recommendations for improving the accounting and analytical support for payroll calculations at the enterprise.
Accounting and analytical support for payroll calculations at the enterprise and directions for its improvement
Keywords: оплата праці; payment; розрахунки; calculations; облік; accounting; контроль; control; мотивація праці; work motivation; вдосконалення; improvement